Chiftele de cartofi umplute

Este un preparat specific cubanez, însă gusturile nu ţin seama de graniţe. Aşadar, de ce nu ai încerca o reţetă de chiftele cu cartofi umplute.
Ai nevoie de
12 cartofi
250 g carne tocată de vită
½ cană pesmet
1 lingură unt
1 lingură pudră de ardei iute
1 lingură piper
Curăţă cartofii şi fierbe-i pentru 15 minute. Pune carnea tocată într-o tigaie împreună cu piperul şi pudra de ardei iute. Prepară carnea la foc mic, până îşi schimbă culoarea şi rămâne fără apă. Dă deoparte. Pune pesmetul într-un bol. Zdrobeşte cartofii şi fă din ei chiftele, în care faci o gaură şi pui o lingură de carne. Rulezi din nou şi dai chiftelel prin pesmet. Le pui într-o tavă şi le dai la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
Sursa foto http://lushiouseats.com