Chiftele de ciuperci cu legume

Simplu şi gustos! Un fel de mâncare care poate fi preparat repede pentru toată lumea. Aceste chiftele de ciuperci cu legume fac deliciul întregii familii.
<h2 style="font-size: 16px;">Ingrediente pentru chiftele de ciuperci cu legume
</h2>
500 g ciuperci
2 cepe
300 g legume fierte în supă
un ou
3 linguri cu făină
3 linguri pesmet
usturoi
condimente
<h2 style="font-size: 16px;">Mod de preparare pentru chiftele de ciuperci cu legume
</h2> În ulei căleşti ceapa şi ciupercile şi laşi pe foc până scade zeama. Le amesteci apoi cu legumele fierte şi zdrobite cu furculiţa, usturoiul dat pe răzătoare, oul crud, condimentele şi pesmetul pe care îl foloseşti pentru ca amestecul să nu fie apos. Cu mâna umedă formezi chifteluţe pe care le treci prin făină. Le prăjeşti în ulei încins (eu am folosit cu succes uleiul de palmier şi chifteluţele au fost deosebit de gustoase!). Serveşti imediat chiftelele de ciuperci cu legume garnisite cu ce sos doreşti.