Chiftele indiene cu ceapă

Vrei să faci ceva deosebit și de post? Încearcă aceste chiftele indiene cu ceapă.
Ingrediente pentru chiftele indiene cu ceapă
3 cepe mari
125 g făină de năut
2 căței usturoi
1 linguriță turmeric
½ linguriță boia picantă
sare și piper, după gust
½ lingură praf de copt
120 ml apă
ulei, pentru prăjit
Mod de preparare chiftele indiene cu ceapă
Tai ceapa felii subțiri și o amesteci într-un bol cu făina de năut, usturoiul mărunțit, condimentele și praful de copt. Adaugi apa, o lingură de ulei, continui să amesteci până când se formează un aluat gros. Nu trebuie să fie prea lichid.
Încălzești uleiul într-o tigaie mare, formezi chiftelele după bunul plac și le prăjești în uleiul încins până când devin aurii și crocante. Le scoți pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.