Chifteluţe cu dovlecei

Sunt perfecte împreună cu spaghete şi sos de roşii, dar pot fi servite şi la aperitiv alături de tartine cu brânză.
Ai nevoie de
300 g carne tocată
1 dovlecel mic
1 morcov
½ ceapă roşie
1 ou
1 linguriţă piper
5 linguri crutoane
Puţin lapte
Sare
Ulei de măsline
Spală dovlecelul, taie-i capetele şi dă-l prin răzătoarea mică, împreună cu morcovul şi ceapa. Stoarce dovlecelul dacă e nevoie. Înmoaie crutoanele în puţin lapte. Amestecă toate ingredientele. Pune uleiul la încins şi fă din compoziţie chifteluţe pe care le prăjeşti. Scoate chiftelele pe şervete absorbante pentru a îndepărta excesul de ulei. Le poţi servi cu sos de roşii.
Sursa foto http://dutchgoesitalian.com