Chifteluţe cu dovlecei

img 3991 2 jpeg

Sunt perfecte împreună cu spaghete şi sos de roşii, dar pot fi servite şi la aperitiv alături de tartine cu brânză.

Ai nevoie de

300 g carne tocată

1 dovlecel mic

1 morcov

½ ceapă roşie

1 ou

1 linguriţă piper

5 linguri crutoane

Puţin lapte

Sare

Ulei de măsline

Spală dovlecelul, taie-i capetele şi dă-l prin răzătoarea mică, împreună cu morcovul şi ceapa. Stoarce dovlecelul dacă e nevoie. Înmoaie crutoanele în puţin lapte. Amestecă toate ingredientele. Pune uleiul la încins şi fă din compoziţie chifteluţe pe care le prăjeşti. Scoate chiftelele pe şervete absorbante pentru a îndepărta excesul de ulei. Le poţi servi cu sos de roşii.

Sursa foto http://dutchgoesitalian.com

http://dutchgoesitalian.com