Chifteluţe de conopidă

chiftelute de conopidă jpeg

Chifteluţele clasice din carne pot fi înlocuite cu succes cu această reţetă!

Ingrediente

1 conopidă 1 ceapă mare 2 ouă 1 ceaşcă lapte 2 felii pâine 1 legătură mărar sare piper făină ulei (pentru prăjit)

Mod de preparare

Speli bine conopida şi o rupi în bucheţele mici. O pui la fiert în apă cu puţină sare, 10 minute, apoi o scurgi bine şi o pasezi. Ceapa curăţată şi tocată o căleşti uşor în ulei şi, când este gata, o amesteci cu piureul de conopidă. Adaugi în compoziţie ouăle bătute, feliile de pâine, înmuiate în lapte şi stoarse, mărarul tocat, sare şi piper, după gust. Modelezi în palmă chifteluţele, le treci prin făină şi le prăjeşti în ulei bine încins. Le scoţi pe un şervet de hârtie, ca să absoarbă excesul de ulei, şi le serveşti calde.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg