Ciorbă cu legume în pâine

Te invităm la cea mai bună ciorbă de legume în pâine, o ciorbă simplă, cu farmec şi foarte săţioasă! Nu mai vorbim de gust şi arome!
Ingrediente 3 morcovi 2 cartofi mari ¼ ţelină 1 legătură ceapă verde 1 fir usturoi verde 1 ardei gras 3 linguriţe orez 150 ml suc roşii 1 legătură pătrunjel 2 linguri ulei sare
Mod de preparare
Cureţi toate legumele şi le tai mărunt sau le razi, după preferinţă. Căleşti morcovii şi ţelina în ulei, stingi cu 3 litri de apă şi laşi să fiarbă la foc potrivit. Când începe să clocotească, adaugi ceapa şi usturoiul, ardeiul şi potriveşti gustul de sare. Laşi să fiarbă 15 minute, apoi adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe, sucul de roşii şi orezul spălat bine.
Mai laşi să fiarbă 20-25 de minute, iei vasul de pe foc şi pui pătrunjelul tocat fin. O poţi servi atât caldă, cât şi rece în pâinici din făină intermediară, scobite de miez şi introduse 10 minute la cuptor.