Ciorbă de post cu perişoare

9820895 xxl jpeg

Şi pentru că Postul Paştelui bate la uşă, îţi propunem o reţetă cu ciorbă de post cu perişoare.

De ce ai nevoie pentru ciorba de post cu perişoare

Pentru ciorbă

1 ceapă

1 morcov

2 cartofi

1 rădăcină pătrunjel

1 păstârnac

1 praf de sare

1 legătură pătrunjel

1 l borş

2 linguri ulei

Pentru perişoare

100 g ciuperci tocate

½ pungă granule de soia

2 linguri făină

1 lingură orez

1 cartof fiert

½ chiflă

Cum se prepară ciorba de post cu perişoare

Curăţă legumele pentru ciorba de post cu perişoare, toacă-le, taie-le în funcţie de cât de mari le vrei şi pune-le la fiert în apă cu sare şi puţin ulei. Între timp prepară perişoarele.

Zdrobeşte cartoful fiert şi amestecă-l cu restul ingredientelor. Înmoaie chifla, scurge-o de apă şi pune-o în compoziţia de perişoare. Amestecă şi formează perişoare cu mâna udă. Pune-le în ciorbă, adaugă borşul fiert puţin în prealabil şi lasă să clocotească 20-25 de minute.

Când este gata ciorba de post cu perişoare, presari pătrunjel tocat pe deasupra.

Ciorba de varza acra cu ciuperci

Ciorba de varza acra cu ciuperci

Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Ciorba de legume in paine

Ciorba de legume in paine



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg