Ciuperci în sos de lămâie şi parmezan

ciuperci in sos de lamaie jpeg

Ştiai că cea mai mare ciupercă comestibilă din lume se numeşte „fulin“ şi are o greutate de peste 5 kg? Ciupercile din comerţ nu sunt atât de impunătoare, însă au un gust foarte bun. Încearcă şi tu reţeta în sos de lămâie şi parmezan!

Ingrediente

2 linguri ulei

4 căţei de usturoi, pisaţi

450 g ciuperci, întregi

250 ml supă de pui

120 g smântână

50 g parmezan, ras

zeama de la ½ lămâie

felii de lămâie, pentru servire

boia

sare

piper

oregano

Mod de preparare

Într-o tigaie, căleşti, în puţin ulei încins, usturoiul, 2-3 minute. Adaugi ciupercile, spălate şi curăţate, supa de pui şi smântâna. Condimentezi cu sare, piper, oregano şi boia, după gust. Amesteci toate ingredientele.

Încorporezi parmezanul şi laşi pe foc, până se topeşte. Dai deoparte. Torni zeama de lămâie. Serveşti cu felii de lămâie, după gust.

Sursa http://rasamalaysia.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg