Ciuperci portobello rumenite la grătar
O sursă incredibil de bună de proteine, ciupercile Portobello rumenite la grătar sunt un deliciu. Reţeta este simplă, gustul savuros...aşadar te invităm să le încerci!
Ingrediente pentru ciuperci portobello rumenite la grătar
350 g ciuperci portobello
3 linguri ulei
6 linguri oţet de vin roşu
1 legătură pătrunjel proaspăt, tocat
1 lingură sos de soia
2 căţei de usturoi, tocaţi
boia ardei iute, după gust
sare, după gust
Mod de preparare ciuperci portobello rumenite la grătar
Pentru marinată, combini toate ingredientele cu excepţia ciupercilor. Speli ciupercile şi le îndepărtezi codiţele. Le pui într-o pungă, torni marinata, le amesteci bine pentru a se îmbiba peste tot, sigilezi punga şi o dai la frigider, minimum 30 de minute sau peste noapte.
Pui grătarul la încins, aşezi ciupercile şi le întorci pe ambele părţi, până se rumenesc uşor. Spre final, torni marinata rămasă şi laşi aromele să se pătrundă.
sursă: http://www.stumbleupon.com