Ciuperci umplute

ciuperci umplute jpeg

Ingrediente:

Ciuperci mari

Pentru umplutură: un pahar de vin verdeaţă tocată mărunt sare piper 1 lingură de unt Picioarele ciupercilor tocate

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile şi le rupi piciorul. Le speli, le pui sare şi le aşezi pe o tavă unsă. Apoi, toci ceapa foarte mărun, ciupercile, precum şi picioarele de la ciuperci. Le înăbuşi pe foc cu o lingură de unt până se înmoaie. Adaugi paharul de vin, sarea şi piperul si le laşi să scadă. Pui pătrujelul tocat şi umplii ciupercile. După ce le-ai umplut, le dai la cuptor un sfert de oră.

Se servesc fierbinţi!



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg