Ciuperci umplute cu brânză şi parmezan

Ciuperci umplute cu brânză şi parmezan jpeg

Atunci când ai poftă de ceva uşor, dar rapid de preparat, ciupercile sunt o alegere foarte bună. În doi timpi şi trei mişcări eşti gata cu o masă săţioasă şi gustoasă.

De ce ai nevoie pentru ciupercile umplute cu brânză şi parmezan

12 ciuperci mari

1 lingură de ulei vegetal

5 g usturoi foarte bine mărunţit

1 cutie cremă de brânză de 200 g

25 g de parmezan

piper negru după gust

Cum se prepară ciupercile umplute cu brânză şi parmezan

Încălzeşte cuptorul la 175 de grade. Spală bine ciupercile, apoi lasă-le să se usuce pe un prosop de hârtie de bucătărie. Taie cu atenţie codiţele.

Căleşte-le bine într-o tigaie, alături de usturoi, cu grijă ca acesta să nu se ardă. După ce s-au rumenit bine, pune-le pe o farfurie la răcit.

Când ciupercile şi usturoiul nu mai sunt calde, umple-le cu grijă cu crema de brânză, parmezan şi piper. Aranjează-le pe o tavă peste care poţi pune o hârtie de copt.

Lasă-le în cuptorul încălzit 20 de minute sau până prind o uşoară culoare aurie.

Sursa: http://allrecipes.com