Ciuperci umplute cu spanac

Un aperitiv sau o gustare delicioasă, gata în doar 20 de minute, ciuperci umplute cu spanac.
De ce ai nevoie pentru ciuperci umplute cu spanac
6 ciuperci
2 linguri ulei
2 căţei de usturoi
1 praf de sare
piper
200 g conopidă
300 g spanac
50 g parmezan
50 g pesmet
Cum se prepară ciuperci umplute cu spanac
Rupi conopida bucheţele, o speli sub un jet de apă rece şi o opăreşti cinci minute în apă cu sare, după care o tai bucăţi mici. Cureţi ciupercile şi le îndepărtezi picioruşele, pe care le toci. Speli şi tai spanacul. Încingi uleiul, adaugi usturoiul şi picioarele de la ciuperci. Când s-au rumenit, adaugi conopida şi spanacul. Laşi să se pătrundă 3-4 minute şi dai deoparte. Pui sare şi piper după gust, pesmetul şi parmezanul şi amesteci. Umpli pălăriile la ciuperci cu această compoziţie şi le pui într-o tavă. Le ţii la cuptor 15-20 de minute.
Sursa foto http://cookinglsl.com/