Ciuperci umplute cu spanac

ciuperci umplute cu spanac jpeg

Un aperitiv sau o gustare delicioasă, gata în doar 20 de minute, ciuperci umplute cu spanac.

De ce ai nevoie pentru ciuperci umplute cu spanac

6 ciuperci

2 linguri ulei

2 căţei de usturoi

1 praf de sare

piper

200 g conopidă

300 g spanac

50 g parmezan

50 g pesmet

Cum se prepară ciuperci umplute cu spanac

Rupi conopida bucheţele, o speli sub un jet de apă rece şi o opăreşti cinci minute în apă cu sare, după care o tai bucăţi mici. Cureţi ciupercile şi le îndepărtezi picioruşele, pe care le toci. Speli şi tai spanacul. Încingi uleiul, adaugi usturoiul şi picioarele de la ciuperci. Când s-au rumenit, adaugi conopida şi spanacul. Laşi să se pătrundă 3-4 minute şi dai deoparte. Pui sare şi piper după gust, pesmetul şi parmezanul şi amesteci. Umpli pălăriile la ciuperci cu această compoziţie şi le pui într-o tavă. Le ţii la cuptor 15-20 de minute.

Sursa foto http://cookinglsl.com/

http://cookinglsl.com/