Ciuperci umplute cu spanac şi brânză feta

Gustări sau aperitive perfecte, aceste ciuperci umplute cu spanac şi brânză feta îţi vor face ziua mai frumoasă. Şi mai delicioasă! Nu ne crezi? Încearcă reţeta numaidecât!
Ciuperci umplute cu spanac şi brânză feta - Ingrediente
24 ciuperci proaspete ¼ cană ceapă tocată 2 căţei usturoi, pisaţi 1 lingură ulei 1 cutie cremă de brânză 400 g spanac decongelat, scurs, tocat ½ cană plus 2 linguri parmezan răzuit ½ cană feta sfărâmiţată bacon prăjit şi crocant ½ linguriţă sare
Ciuperci umplute cu spanac şi brânză feta - Mod de preparare
Speli ciupercile şi toci picioruşele. Sotezi într-o tigaie ciupercile tocate, ceapa şi usturoiul. Într-un vas, baţi crema de brânză şi o amesteci cu spanacul, jumătate de cană de parmezan, feta, baconul, sare şi compoziţia de ciuperci.
Pui cu o lingură în pălăriile ciupercilor din acest amestec. Presari restul de parmezan. Le aşezi pe o foaie de copt şi le dai la cuptor 15 minute la foc mediu. Serveşti ciupercile calde.
sursa: http://seemomclick.com/