Ciupercile şi conopidă rumenite la cuptor

ciuperci si conopida rumenita la cuptor jpeg

Vrei să mănânci nişte legume rumenite la cuptor şi servite în stil italian? Nimic mai simpli şi mai delicios.

Ingrediente

500 g ciuperci, spălate 2 căni bucheţele mici de conopidă 2 căni roşii cherry 12 căţei usturoi 2 linguri ulei de măsline 1 lingură condimente italiene sare piper 1 lingură pătrunjel, tocat

Mod de preparare

Încingi cuptorul. Pui într-un vas ciupercile şi legumele. Stropeşti cu ulei de măsline şi apoi adaugi condimentele italiene, sare, piper şi amesteci bine.

Pui legumele pe o foaie de copt şi le bagi în cuptor. Le laşi să se rumenească 20-30 de minute sau până când ciupercile sunt aurii iar în conopidă intră furculiţa cu uşurinţă.

Garniseşti cu pătrunjel înainte de a servi.

sursa: http://www.jocooks.com/