Clătite cu morcov şi fasole verde

Pregăteşte o cină uşoară pentru cei tine şi cei dragi şi pregătiţi-vă de un film interesant sau pentru emisiunea preferată!
Ingrediente (4 porţii)
Pentru clătite 2 ouă 450 ml lapte 200 g făină boia dulce sare
500 g fasole verde din conservă
1 morcov
350-400 g cremă de brânză
1 legătură ceapă verde
sare
piper
ulei
Mod de preparare
Baţi ouăle, apoi adaugi laptele şi omogenizezi bine. Torni în ploaie şi făina, amestecând cu telul, ca să eviţi formarea cocoloaşelor. Pui un praf de sare şi boia dulce. Trebuie să obţii un aluat de consistenţa smântânii.
Încingi puţin ulei într-o tigaie şi coci clătitele pe ambele părţi şi le ţii la răcit. Scurgi fasolea, o treci printr-un jet de apă rece şi o laşi la scurs. Separat, fierbi, cu sare după gust, morcovul tăiat bastonaşe subţiri.
Crema de brânză o combini cu ceapa verde, tocată fin, şi o întinzi, în strat subţire, pe fiecare clătită. Pui şi bastonaşe de morcov, fasole verde şi rulezi strâns. Dacă e cazul, asiguri cu scobitori.