Conopidă cu macaroane

24935808   pasta with cauliflower ancovy and pine nuts, selective focus jpeg

Când eşti în pană de idei sau de timp, această reţetă este cea mai bună alternativă, iar combinaţia conopidei cu nuci este un deliciu absolut.

De ce ingrediente ai nevoie pentru conopidă cu macaroane

200 g macaroane 1 conopidă mare 2 linguri de unt sare 2 linguri de pesmet 100 g boabe porumb 10 nuci tocate

Fierbi macaroanele în apă cu sare şi le speli cu apă rece după ce au fiert.

Separat desfaci conopida în bucăţele mici  şi o pui cu altă apă să fiarbă.  O scurgi după un sfert de oră şi o pui într-o cratiţă, unde o amesteci cu macaroanele scurse bine, porumbul şi cu nucile tocate. Peste amestec pui pesmet tras în unt, amesteci pe foc mic, dar nu prăjeşti, şi serveşti cald.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg