Conopidă la cuptor cu parmezan

Conopida la cuptor cu parmezan jpeg

În sezonul rece e bine să introduci în meniu multe legume aşa că, încearcă această reţetă gustoasă de conopidă la cuptor cu parmezan, pe care o poşi consuma ca atare sau alături de bucatele preferate.

De ce ai nevoie pentru a pregăti conopida la cuptor cu parmezan

200 g conopidă

30 g unt, topit

15 ml ulei

sare, după gust

piper, după gust

50 g parmezan

pătrunjel, după gust

Cum prepari conopida la cuptor cu parmezan

Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Tai conopida în bucheţele potrivite şi o dai prin unt şi uleiul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. O transferi într-o tavă şi o laşi la cuptor aproximativ 20-30 de minute.

Presari pe deasupra parmezanul şi pătrunjel, după gust, şi mai găteşti încă 5 minute. Serveşti imediat.

Sursa http://rasamalaysia.com