Dovlecei crocanţi cu parmezan

dovlecei crocanti cu parmezan jpeg

Încearcă o reţetă un pic diferită şi prepară aceşti dovlecei cu o crustă crocantă, care împrumută din savoarea parmezanului. În plus, se prepară rapid, aşa că nu trebuie să petreci mult timp în bucătărie.

Dovlecei crocanţi cu parmezan – Ingrediente

ulei, pentru prăjit 2 dovlecei potriviţi (aproximativ 500 g în total) 1 lingură de ulei de măsline 25 g parmezan ras 25 g pesmet 1 praf sare piper negru măcinat

Dovlecei crocanţi cu parmezan – Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul şi ungi o tavă de copt cu puţin ulei sau spray pentru gătit. Tai dovleceii în rondele subţiri. Într-un bol mic, combini parmezanul, pesmetul, sare şi piper după gust. Dai fiecare feliuţă prin amestecul acesta, acoperi uniform pe ambele părţi şi aşezi un strat de dovlecei în tavă. Dai la cuptorul încins, până când rondelele sunt rumenite şi crocante, 25-30 de minute. Le scoşi cu o spatulă şi le serveşti imediat.

Sursa: foodnetwork.com.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg