Dovlecei la borcan

dovlecei la borcan jpeg

Pregăteşte-te de toamnă cu tot felul de conserve delicioase.

Ingrediente

4 dovlecei 600 ml oţet alb 300 ml apă 1 ardei roşu iute 6 căţei de usturoi 3-4 tije de mărar 1 linguriţă piper boabe sare ulei

Mod de preparare

Cureţi dovleceii de cotoare şi-i speli. Îi tai rondele şi-i presari cu sare, apoi îi laşi la scurs.

Pui la fiert oţetul cu apa, ardeiul iute şi căţeii de usturoi tăiaţi rondele, tijele de mărar, piperul boabe şi un pic de sare. După ce a dat în clocot, strecori oţetul de mirodenii. Fierbi din nou lichidul şi adaugi rondelele de dovlecei. Laşi 5 minute.

Aşezi dovleceii în borcane încălzite, apoi torni oţetul în care au fiert. La final, pui în fiecare borcan 2-3 linguri de ulei. Închizi borcanele etanş şi le sterilizezi la bain-marie pentru 10 minute.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg