Dovlecei pane

dovlecei pane cu sos bechamel jpeg

Vara a venit cu alaiul ei de dovlecei pe care îi poţi prepara în fel şi chip.

Ingrediente

3 dovlecei 3 ouă 100 g făină 1 lingură smântână ulei pentru prăjit sare piper

Preparare

Speli dovleceii, îi tai rondele, îi presari cu sare şi îi laşi o jumătate de oră. Între timp, baţi ouăle cu smântâna şi o lingură de făină şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Usuci rondelele de legume pe un prosop curat. Treci fiecare rondea prin făină, apoi prin compoziţia de ouă şi le prăjeşti în ulei încins. Când sunt gata, le scoţi pe şerveţele de hârtie ca să absoarbă grăsimea în exces. Le serveşti cu mujdei de usturoi sau cu salată de legume. Cui nu-i place dovlecelul, îl poate înlocui cu vinete.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg