Fasole verde cu lămâie şi usturoi

1 fasole verde cu usturoi jpg jpeg

În doar 30 de minute vei avea gata un fel principal săţios pe care trebuie să-l serveşti neapărat cu mămăligă caldă.

De ce ai nevoie pentru fasole verde cu usturoi

1 căţel de usturoi, curăţat şi tăiat pe jumătate 60 ml suc de lămâie proaspăt stors 60 ml ulei 450 g fasole verde 1 linguriţă sare

Cum se prepară fasole verde cu usturoi

Amesteci usturoiul, sucul de lămâie şi uleiul într-un castron mare şi îl laşi deoparte. Pui la fiert într-o oală apă cu sare. Adaugi tecile de fasole verde şi le fierbi aproximativ 5 minute, apoi scurgi apa. Laşi 10 minute la răcit, apoi le torni în castronul mare şi le amesteci cu dressingul. Condimentezi cu sare, după gust. Laşi fasolea verde să se pătrundă cu acest sos 2 minute, înainte să amesteci din nou. Faci încă o pauză de 2 minute, apoi amesteci iar. Scoţi usturoiul din castron înainte să serveşti preparatul.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg