Felie de dovlecei
Un aperitiv delicios şi sănătos, fără prea multe ingrediente şi pe care îl poţi prepara pentru orice masă festivă.
Ingrediente:
375 g dovlecei raşi 1 ceapă mare 3 felii de bacon 1 cană de brânză cheddar rasă 1 cană de făină 1/2 cană de ulei 5 ouă sare piper pătrunjel
Mod de preparare:
Încinge cuptorul la 180 de grade. Într-un bol mare, combină dovlecelul ras, ceapa tocată, baconul tocat, brânza rasă, făina şi ouăle bătute. Pune sare şi piper.
Adaugă totul într-o tavă pătrată tapetată cu ulei.
Coace totul pentru 30-40 de minute până devine rumen. Adaugă pătrunjel şi serveşte.
https://www.womensweeklyfood.com.au/recipes/zucchini-slice-6436
https://www.womensweeklyfood.com.au/recipes/zucchini-slice-6436