Frittata cu păstăi și spanac

fritataa cu sanac jpg

Iată reţetă rapidă, care este perfectă atât pentru prânz, cât şi pentru cină.

Ingrediente

100 g fasole păstăi, congelată

7 ouă

500 g spanac, congelat

2 linguri unt

1-2 linguri ulei

1 legătură ceapă verde

100 g brânză de capră, rasă

100 g parmezan ras

sare

piper

Mod de preparare

Decongelezi fasolea și spanacul și le lași la scurs. Încingi uleiul cu untul, adaugi ceapa verde spălată și tăiată mărunt, sare și piper, după gust și spanacul. Amesteci și pui fasolea, ții 5 minute și dai deoparte.

Separat, bați ouăle cu brânza și cu parmezanul. Guști, iar dacă e cazul, potrivești de sare și de piper.

Așezi legumele într-o formă rotundă, unsă cu ulei, torni ouăle și o dai la cuptorul încins, aproximativ 30 de minute. Faci testul cu scobitoarea și, dacă iese uscată, scoți frittata de la cuptor și o servești caldă.