Frittata cu păstăi și spanac
Iată reţetă rapidă, care este perfectă atât pentru prânz, cât şi pentru cină.
Ingrediente
100 g fasole păstăi, congelată
7 ouă
500 g spanac, congelat
2 linguri unt
1-2 linguri ulei
1 legătură ceapă verde
100 g brânză de capră, rasă
100 g parmezan ras
sare
piper
Mod de preparare
Decongelezi fasolea și spanacul și le lași la scurs. Încingi uleiul cu untul, adaugi ceapa verde spălată și tăiată mărunt, sare și piper, după gust și spanacul. Amesteci și pui fasolea, ții 5 minute și dai deoparte.
Separat, bați ouăle cu brânza și cu parmezanul. Guști, iar dacă e cazul, potrivești de sare și de piper.
Așezi legumele într-o formă rotundă, unsă cu ulei, torni ouăle și o dai la cuptorul încins, aproximativ 30 de minute. Faci testul cu scobitoarea și, dacă iese uscată, scoți frittata de la cuptor și o servești caldă.