Gnocchi cu sos de roşii şi mozarella

Dacă îţi place mâncarea italiană, îţi propunem o reţetă bună de să te lingi pe degete, ghocchi cu sos de roşii şi mozarella.
De ce ai nevoie pentru gnocchi cu sos de roşii şi mozarella
2 linguri ulei
1 ceapă mică
3 căţei de usturoi
100 ml vin sec
2 roşii
250 ml suc de roşii
busuioc
1 praf pudră de ardei iute
1 praf de sare
piper
1 pachet gnocchi
100 g mozarella
Cum se prepară gnocchi cu sos de roşii şi mozarella
Căleşti ceapa tocată în ulei până devine sticloasă, adaugi vinul şi fierbi până se evaporă. Pui roşiile descojite şi tocate, sosul de roşii, busuioc, usturoiul pisat şi pudra de ardei iute. Laşi să fiarbă până scade sosul şi asezonezi cu sare şi piper după gust. Dai deoparte.
Fierbi în apă cu sare gnocchi şi-i amesteci cu sosul de roşii şi brânza tăiată.
Sursa foto http://www.dishmaps.com