Gogoşari umpluţi cu brânză

gogosari umpluti cu branza jpeg

Un aperitiv delicios, gata în numai jumătate de oră.

Ingrediente

4 gogoşari 200 g brânză de vaci 200 g telemea de vacă 1 ou 2-3 linguri smântână 1 lingură ulei 1 legătură mărar sare piper

Cum se prepară

Speli gogoşarii, le tai capacele şi le îndepărtezi seminţele. Mixezi brânza de vaci cu telemeaua rasă, smântâna, oul, mărarul tăiat mărunt şi sare şi piper după gust.

Ungi gogoşarii cu ulei şi-i umpli cu brânză, le aşezi capacele şi îi pui într-un vas yena. Îi dai la cuptor 15-20 de minute. Îi serveşti după ce s-au răcit puţin.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg