Gogoşele de cartofi cu brânză

gogosele cartofi jpeg

Astăzi gătim în familie şi ne distrăm cu aceste gogoşele de cartofi.

Ingrediente (4 porţii)

1 kg cartofi albi 4 ouă 200 g brânză de vaci 50 g unt 3 căţei de usturoi 1 legătură pătrunjel cimbru 2 linguri făină sare piper

Mod de preparare

Fierbi cartofii întregi în apă cu sare, îi cureţi de coajă, îi pasezi bine şi îi laşi să se răcească. Adaugi brânza de vaci scursă bine, untul moale, usturoiul zdrobit, ouăle bătute, făina, pătrunjelul tocat, cimbrul uscat, sarea şi piperul, după gust, şi omogenizezi. Pui compoziţia într-un poş şi aşezi grămăjoare pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le introduci la cuptor, la foc mic, până se rumenesc frumos deasupra. Le poţi servi calde, cu smântână, dar sunt la fel de bune şi reci.