Hamburger vegetarian
Hamburgerii nu trebuie să să fie făcuţi neapărat din carne. Şi cei din legume pot fi la fel de delicioşi.
Ai nevoie
2 morcovi
2 cartofi
75 g fasole boabe
100 g broccoli
150 g mazăre
50 ml smântână
Sare, piper
50 g făină
2 ouă
120 g crutoane
Pentru servire
6 chifle
salată verde
felii de roşii
maioneză
Taie cartofii şi morcovii şi pune-i la fiert cu o cană de apă. După 10 minute adaugă fasolea şi broccolii. După 2 minute scurge apa şi pune legumele înapoi în tigaie. Zdrobeşte cu o furculiţă cartofii. Bate ouăle şi într-o farfurie amestecă fâina cu sare, piper şi crutoanele zdrobite.
În altă tigaie încinge puţin ulei. Pune peste legume brânza şi smântâna şi amestecă. Dă deoparte şi lasă să se răcească. Ia o mâna din compoziţie, aplatizeaz-o, dă-o prin ou şi prin făină şi prăjeşte-o pe ambele părţi. O pui în mijlocul chiflelor alături de salată verde, felii de roşii şi maioneză.
Sursa foto http://kitchensanctuary.com