Lasagna cu legume

Cine spune că lasagna trebuie preparată doar carne se înşală amarnic. Uite câte de apetisantă este lasagna cu legume.
De ce ai nevoie pentru lasagna cu legume
1 pachet foi de lasagna
200 g brânză proaspătă
300 g mozzarella
300 g caşcaval
100 g spanac
2 ouă
1 ceapă
7 căţei de usturoi
350 g ciuperci
1 ardei
200 g broccoli
2 morcovi
200 g roşii tocate
1 lingură muştar
sare
piper
busuioc
200 ml apă
Cum se prepară lasagna cu legume
Amesteci într-un vas brânza proaspătă, mozzarella şi caşcavalul ras. Adaugi spanacul tocat şi ouăle bătute. Toci ceapa, usturoiul, ciupercile, broccoli, ardeiul şi morcovii.
Încingi uleiul şi sotezi ceapa, iar după ce s-a rumenit adaugi usturoiul. Pui morcovii şi-i sotezi cinci minute, împreună cu apă. Pui broccoli, ardeiul tocat, asezonezi cu sare şi piper şi pui muştarul. Acoperi, iar după ce s-au pătruns legumele pui roşiile tocate şi ciupercile şi mai laşi 5 minute.
Pui într-un vas o foaie de lasagna, un strat de brânză, unul de legume şi repeţi până termini ingredientele. Deasupra trebuie să fie un strat de brânză. Dai lasagna la cuptor pentru aproximativ o oră.



























