Legume la cuptor

legume la cuptor jpeg

Din cele mai bune ingrediente proaspete poţi prepara un fel de mâncare delicios, în care se regăseşte toată savoarea legumelor.

De ce ai nevoie pentru legume la cuptor

2 linguri ulei

7 roşii

1 dovlecel

½ ceapă

½ ardei roşu

2 căţei de usturoi

5 frunze de busuioc

450 g cârnaţi de porc

sare

piper

cimbru

parmezan, opţional

Cum se prepară legumele la cuptor

Încingi uleiul şi căleşti cârnaţii de porc, tocaţi cât mai mărunt. După ce s-au rumenit, pui patru roşii descojite şi tocate. Adaugi ardeiul tăiat cubuleţe şi ceapa tocată. Când s-au înmuiat pui căţeii de usturoi pisaţi. Laşi pe foc aproximativ 10 minute, după care adaugi condimente după gust. Dai deoparte tigaia. Tai capetele la dovlecel şi-l feliezi, împreună cu roşiile rămase. Aşezi peste sos, alternativ, felii de legume, condimentezi cu sare şi piper după gust şi dai la cuptor 15-20 de minute. Opţional, poţi presăra pe deasupra parmezan.

Sursa foto http://www.forageddish.com

http://www.forageddish.com



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg