Legume la cuptor cu oţet balsamic

1 captura de ecran din 2019 08 21 la 12 32 31 png png

Perfecte pentru orice garnitură, acest mix de legue la cuptor se face într-un timp record şi se potriveşte cu orice fel principal. În plus, este o garnitură sănătoasă şi colorată care va da un plus de aromă fiecărei mese.

Ingrediente:

3 ardei kapia

10 ciuperci brune

1 ardei gras verde

1 mână de sparanghel

4 morcovi

1 bucheţel de roşii cherry

1 lingură ulei de măsline

sare

piper

oregano

rozmarin

1 linguriţă oţet balsamic

Mod de preparare: 

Spală bine toate legumele, taie ciupercile în jumătăţi şi ardeii fâşii. Taie morcovii în patru şi desprinde roşiile cherry de pe crenguţă. Pune-le pe toate într-un bol şi adaugă o lingură de ulei de măsline. Apoi, condimentează cu sare, piper, oregano şi rozmarin. Poţi pune şi alte condimente, după preferinţe. Aşează o hârtie de copt pe o tavă întinsă şi pune legumele în tavă. Ai grijă ca fiecare bucăţică de legume să atingă fundul tăvii. Dă-o la cuptor pentru aproximativ 20-30 de minute sau până vezi că legumele încep să se rumenească. Serveşte-le cu oţet balsamic şi pătrunjel proaspăt. Poţi adaugă la aceste legume: vinete, ceapă, broccoli, conopidă şi orice alte legume doreşti.