Lipii cu spanac şi ou

Pentru un mic dejun târziu, alege aceste lipii cu spanac şi ou. Sunt săţioase şi delocioase în acelaşi timp.
De ce ai nevoie pentru lipii cu spanac şi ou
4 lipii sau turte ţărăneşti
4 ouă
400 g spanac proaspăt
2 linguri ulei de măsline
2 linguri ulei de floarea-soarelui
sare
piper
parmezan ras
Cum se prepară lipiile cu ou şi spanac
Încingi uleiul de floarea soarelui şi prepari cele 4 ouă sub formă de ouă ochiuri, pe care le condimentezi cu sare şi piper după gust. Scoţi ouăle din tigaie şi pui în loc spanacul, pe care-l laşi 1-2 minute să se înmoaie. Nu uita să-l asezonezi cu sare şi piper după gust.
Stropeşti lipiile încălzite cu ulei de măsline, pui spanacul, iar deasupra un ou ochi şi presari parmezan după gust.