Macaroane cu brânză şi conopidă

macaroane conopida branza jpeg

Acest fel de mâncare cu siguranţă nu l-ai mai încercat şi te va fascina cu aromele sale!

Ingrediente

450g macaroane 450g brânză cheddar, fărâmiţată 250g brânză de vacă proaspătă 250g smântână ½ căpăţână de conopidă, tocată 3 dovlecei, tocaţi 1 linguriţă boia de ardei ¼ linguriţă piper roşu sare şi piper pentru gust

Mod de preparare

Preîncălzeşte cuptorul la 350 grade. Fierbe macaroanele după intrucţiuni. Scurge-le.

Cât timp macaroanele fierb, amestecă restul de ingrediente într-un bol, păstrând deoparte 1-1/2 cană brânză cheddar rasă. Pune macaroanele în bolul cu brânză. Amestecă bine. Pune amestecul cu macaroane într-un vas pentru copt.

Presoară pe deasupra brânza cheddar rămasă. Pune-le la cuptor pentru 25-30 de minute, sau până când capătă o crustă maronie.

Sursa: http://www.snixykitchen.com