Minipizza cu blat de vinete

Varianta uşoară, sănătoasă şi dietetică de pizza poate fi pregătită pe un blat delicios de vinete, fără ca silueta să aibă în timpul verii de suferit. Încearcă şi tu reţeta pe care ţi-o propunem!
Ingrediente
2 vinete
650 g pastă de tomate
20 de felii brânză mozzarella sau caşcaval
120 g roşii cherry, tăiate pe jumătate
225 g spanac proaspăt
sare
piper
felii de pâine, opţional
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 220 °C. Speli vinetele, le tai rondele de aproximativ 2-3 cm, apoi le aşezi în două tăvi, tapetate cu hârtie de copt. Condimentezi cu sare, după gust. Dai la cuptor 15-20 de minute.
Pui 1 lingură de pastă de tomate pe fiecare felie de vânătă, urmată de o felie de mozzarella. Continui cu roşiile şi frunze de spanac. Mai dai la cuptor încă 3-5 minute. Serveşti între felii de pâine, opţional.
Sursa http://www.eatgood4life.com