Minitarte cu legume şi caşcaval

100 de grame de caşcaval conţin peste 400 de calorii, motiv pentru care nu este indicat celor care vor să slăbească. Dar poţi apela la el ori de câte ori vrei să dai un plus de gust şi savoare mâncărurilor tale.
Ingrediente
Pentru aluat 300 g făină 200 g unt 1 ou 1 praf de sare
600 g praz
1 ceapă
200 g ciuperci
2 ardei graşi roşii
2 linguri unt
3 ouă
250 g iaurt cremos
150 g caşcaval
sare
piper
Mod de preparare
Amesteci făina cu untul, oul şi sarea. Frămânţi un aluat mai tare şi-l întinzi într-o foaie rotundă de 5 mm grosime. Decupezi 6 cercuri mici pe care le aşezi în forme tapetate, îmbrăcând şi pereţii. Înţepi cu furculiţa din loc în loc şi introduci formele în cuptorul încălzit 15 minute. Pentru umplutură, cureţi prazul şi-l tai rondele. Topeşti untul într-o tigaie şi căleşti prazul, ceapa tocată şi ciupercile feliate. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi laşi să se răcească. Pui peste legume ouăle bătute, iaurtul şi omogenizezi compoziţia. Torni amestecul de praz şi apoi presari ardeii tăiaţi cubuleţe în formele scoase de la cuptor. Dai din nou la copt 45 de minute. Cu 5 minute înainte de a le scoate presari caşcaval răzuit.