Morcovi în sos de miere la tigaie

O garnitură gustoasă, morcovii în sos de miere şi scorţişoară sunt foarte buni.
Ingrediente 650 g morcovi, curăţaţi şi feliaţi 2 căţei de usturoi, zdrobiţi 50 g unt 50 g miere 50 g zahăr brun 1 linguriţă scorţişoară pătrunjel tocat, după gust cimbru proaspăt, după gust sare piper
Fierbi morcovii 5-7 minute. Topeşti untul într-o tigaie şi îl amesteci cu mierea, zahărul, scorţişoara, sare şi piper, după gust. Laşi să dea uşor în clocot şi mai ţii pe foc 1-2 minute, până când sosul se îngroaşă uşor.
Adaugi morcovii şi usturoiul şi mai laşi pe foc aproximativ 5 minute, amestecând constant. Serveşti cu cimbru şi pătrunjel.