Musaca de castravete

Aşa e că nu v-ar fi venit niciodată ideea să faceţi o astfel de musaca. Pentru ovo-lacto-vegetarieni ori cei care nu mănâncă nici un fel de carne este perfectă.
Ingrediente
1 kg cartofi
2 cepe
4 ouă
4 linguri bulion
200 g brânză
2 roşii
1 castravete în oţet
3 linguri mari de smântână
mărar
1 linguriţă margarină
busuioc
sare
piper
boia de ardei dulce
Mod de preparare
Fierbi cartofii şi 3 ouă, în vase separate. Dai brânza prin răzătoare, tai roşiile cubuleţe, tai foarte mărunt ceapa şi castravetele. Căleşti ceapa, iar oul rămas îl baţi şi îl amesteci cu smântână, sare, piper şi mărar. Ungi cu ulei o tavă, aşezi un prim strat de cartofi şi peste ei pui bulion. Pui şi ceapa prăjită, ouăle fierte tăiate mărunt, roşiile şi castravetele cu buleţe. Peste toate pui 100 g brânză şi peste ea aşezi un strat de cartofi. În tinzi margarina peste cartofi, torni oul cu smântână, pui condimentele şi dai la cuptor pentru 30 de minute. O poţi servi cu salată de varză dulce.