Omletă la cuptor cu dovlecei

Începe ziua cu o omletă cu dovlecei şi brânză, preparată la cuptor. Astfel vei avea o masă delicioasă şi consistentă.
De ce ai nevoie pentru omletă
½ dovlecel
2-3 căţei de usturoi
1 lingură ulei
3 roşii
200 g brânză tare
6 ouă
50 ml lapte
100 g parmezan
busuioc
sare
piper
Cum se prepară omleta
Încingi uleiul în tigaie şi căleşti dovlecelul tocat până când nu mai lasă zeamă. Adaugi căţeii de usturoi tocaţi şi mai ţii pe foc 1-2 minute, apoi pui roşiile descojite tocate. Asezonezi cu sare şi piper, după gust, apoi dai deoparte. Baţi ouăle cu laptele, sare şi piper. Pui peste legumele din tavă brânza rasă, busuiocul tocat, ouăle şi dai tigaia la cuptor până când începe să se coacă omleta. Scoţi tava, presari parmezanul şi dai din nou tava la cuptor până când se rumeneşte omleta.