Pârjoale de conopidă cu brânză

parjoale jpeg

Pentru micul-dejun, prepară aceste apetisante pârjoale de conopidă cu brânză.

De ce ai nevoie pentru pârjoale de conopidă cu brânză

1 conopidă

1 ou

100 g brânză rasă

½ linguriţă boia

3-4 căţei de usturoi

1 lingură făină

1 praf de sare

Cum se prepară pârjoalele de conopidă cu brânză

Rupi conopida în buchete, pe care le speli sub un jet de apă rece. Le pasezi până ajung de mărimea boabelor de orez. Combini conopida cu oul bătut, brânza, sarea, boiaua, făina şi usturoiul zdrobit. Formezi pârjoalele de conopidă în mâini şi le rumeneşti într-o tigaie unsă cu puţin ulei, lăsând spaţii între ele.

Le serveşti cu un sos de iaurt sau de brânză.

Sursa https://theflavoursofkitchen.com

https://theflavoursofkitchen.com