Paste carbonara cu spanac şi ciuperci

Încearcă o altfel de reţetă de paste carbonara, cu spanac şi ciuperci, perfectă pentru momentele în care vrei să găteşti ceva uşor şi rapid.
Ingrediente
300 g paste
ulei
150 g ciuperci, feliate
240 g spanac
3 ouă
nucşoară, după gust
100 ml smântână
50 g parmezan, ras
seminţe de pin, opţional
sare
piper
Mod de preparare
Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie, căleşti, în puţin ulei, ciupercile, 3-4 minute. Adaugi frunzele de spanac spălate şi uscate, şi mai laşi pe foc încă aproximativ 2-3 minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Baţi ouăle cu parmezanul, smântâna, nucşoara, sare şi piper. Amesteci cu pastele şi compoziţia cu ciuperci. Serveşti cu seminţe de pin, opţional.
Sursa https://realfood.tesco.com