Paste cu ciuperci şi spanac

paste cu ciuperci jpeg

Gustoase şi săţioase, pastele cu ciuperci şi spanac sunt foarte bune la masa de prânz sau la cină.

Ingrediente

250 g paste

3 linguri făină

250 ml supă de pui sau legume

250 ml lapte

3 linguri ulei

250 g ciuperci feliate

2 căţei de usturoi zdrobiţi

100 g brânză rasă

450 g spanac

sare

piper

Mod de preparare – Paste cu ciuperci şi spanac

Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Amesteci făina cu supa, laptele, sare şi piper, după gust. Căleşti ciupercile în puţin ulei 5-6 minute, apoi le combini cu usturoiul încă 1-2 minute.

Torni compoziţia cu lapte peste ciuperci şi usturoi şi laşi să dea uşor în clocot 3-4 minute, până când sosul începe să se îngroaşe. Încorporezi brânza până se topeşte, apoi amesteci cu spanacul spălat şi scurs. Combini cu pastele. Serveşti imediat.

Sursa https://shewearsmanyhats.com

https://shewearsmanyhats.com