Paste cu ciuperci şi spanac

Atunci când preferi o porţie de paste fără carne, încearcă reţeta cu ciuperci şi spanac, care te va cuceri de la prima degustare.
Ingrediente
300 g paste
1 lingură ulei
150 g ciuperci feliate
240 g spanac
3 ouă
100 ml smântână
50 g parmezan ras
3 linguri seminţe de pin, opţional
nucşoară, după gust
sare şi piper
Mod de preparare
Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Căleşti ciupercile într-o tigaie, în puţin ulei, timp de 3-4 minute, până îşi schimbă culoarea. Amesteci cu frunzele de spanac, spălate şi uscate, şi mai laşi pe foc încă 1-2 minute. Tranferi pe farfurie. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Într-un bol, baţi ouăle împreună cu smântâna, jumătate din cantitatea de parmezan şi nucşoară. Condimentezi, după gust. Scurgi pastele şi le amesteci în tigaie cu sosul, până se îngroaşă. Adaugi ciupercile, spanacul şi seminţe de pin, opţional. Serveşti cu restul de parmezan.
Sursa https://realfood.tesco.com