Paste cu ciuperci şi spanac

paste cu ciuperci si spanac jpeg

Atunci când preferi o porţie de paste fără carne, încearcă reţeta cu ciuperci şi spanac, care te va cuceri de la prima degustare.

Ingrediente

300 g paste

1 lingură ulei

150 g ciuperci feliate

240 g spanac

3 ouă

100 ml smântână

50 g parmezan ras

3 linguri seminţe de pin, opţional

nucşoară, după gust

sare şi piper

Mod de preparare

Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Căleşti ciupercile într-o tigaie, în puţin ulei, timp de 3-4 minute, până îşi schimbă culoarea. Amesteci cu frunzele de spanac, spălate şi uscate, şi mai laşi pe foc încă 1-2 minute. Tranferi pe  farfurie. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Într-un bol, baţi ouăle împreună cu smântâna, jumătate din cantitatea de parmezan şi nucşoară. Condimentezi, după gust. Scurgi pastele şi le amesteci în tigaie cu sosul, până se îngroaşă. Adaugi ciupercile, spanacul şi seminţe de pin, opţional. Serveşti cu restul de parmezan.

Sursa https://realfood.tesco.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg