Paste cu sparanghel şi brânză Ricotta

paste jpeg

Dificultate mică Pentru 4 porţii

Ingrediente

500 g paste farfalle sau penne cu spanac

200 g sparanghel curăţat şi tăiat în bucăţi

1 cană mazăre opărită

2 căni frunze de spanac opărite

1 cană ricotta

jumătate cană parmezan răzuit

4 linguri ulei măsline

sucul de la o lămâie

1 lingură coajă răzuită de lămâie

jumătate cană frunze mentă, tocate

jumătate cană migdale

sare

piper

Mod de preparare

Pune la fiert apă cu puţină sare şi lasă pastele urmând instrucţiunile de pe cutie.Trebuie să fie al dente. Scurge apa şi pune-le înapoi în oala caldă.

Adaugă sparanghelul, mazărea, spanacul şi menta.

Într-un vas mic, amestecă uleiul de măsline, zeama şi coaja de lămâie. Toarnă peste paste şi legume şi amestecă bine. Potriveşte de sare şi piper. Garniseşte cu ricotta, parmezan şi migdale.

sursa: foodiecrush.com