Piure de conopidă

Nici nu-ţi închipui cât de bun poate fi acest piure. Dacă nu ştii cum se prepară, îţi arătăm noi!
Ai nevoie de
3 cartofi
½ conopidă
2-3 căţei de usturoi
100 ml lapte
2 linguri unt
100 g parmezan sau caşcaval
sare
piper
pătrunjel verde
Rupe conopida bucheţele şi spal-o sub jet de apă rece. Pune-o la fiert în apă cu sare şi când s-a înmuiat adaugă cartofii curăţaţi. După ce s-au fiert legumele, scurge-le de apă şi paseză-le. Pentru o consistenţă mai fină, le poţi pasa cu blenderul. Adaugă laptele fierbinte, untul şi parmezanul ras şi amestecă bine. Pune sare şi piper după gust, iar pe deasupra presară pătrunjel verde tocat mărunt.
Sursa foto http://thefoodbabyblog.com