Pizza cu legume

Pentru vegetarieni, dar nu numai, avem această reţetă de piza cu legume.
Ingrediente
Pentru blat 600 g făină 300 ml apă călduţă 25 g drojdie 1 lingură margarină 1 praf de sare
1 ceapă
1 morcov
1 ţelină mică
2 linguri ulei
2-3 roşii
2 căţei de usturoi
6-7 măsline fără sâmburi, feliate
1 dovlecel
3 linguri boabe de porumb dulce
2-3 ciuperci
50 g caşcaval sare piper
Cum se prepară
Se amestecă făina cu drojdia, se adaugă treptat apa călduţă, margarina şi praful de sare. Se frământă până se obţine un aluat neted şi elastic, care se desprinde uşor de mână. Se întinde o foaie, se aşază într-o tavă dreptunghiulară unsă şi tapetată cu făină şi se lasă să crească până se pregăteşte umplutura. Se curăţă ceapa, morcovul şi ţelina, se taie mărunt şi se călesc în uleiul bine încins. Când încep să se înmoaie, se condimentează, se pun roşiile tăiate felii, apoi se întind pe suprafaţa blatului. Se ornează cu felii de dovlecel, de ciuperci, usturoi, felii de măsline şi boabe de porumb. Se adaugă câteva felii de caşcaval şi se coace în cuptorul bine încălzit, circa 35-40 de minte.