Plăcintă cu cartofi şi pătrunjel

placinta cartofi jpeg

Uşor de preparat şi foarte săţioasă, plăcinta cu cartofi şi pătrunjel este perfectă pentru masa de prânz sau cină.

Ingrediente 1 ceapă tocată 1 mână de pătrunjel tocat 2-3 cartofi, feliaţi 8 ouă 1-2 linguri ulei 2 linguri lapte sare piper

Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Sotezi ceapa în uleiul încins, 3-4 minute, până se înmoaie. Adaugi cartofi şi îi ţii pe foc 5 minute, amestecând constant. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Pui cartofii şi ceapa într-o tavă sau vas termorezistent.

Baţi ouăle cu laptele. Torni în tavă. Dai la cuptor aproximativ 45 de minute. Laşi la răcit 5 minute. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa http://12tomatoes.com

http://12tomatoes.com