Plăcintă cu porumb și brânză

Plăcintă cu porumb și brânză este perfectă pentru mic dejun sau chiar pentru un prânz ușor.

placinta cu porumb si branza jpg

Ingrediente

300 g porumb dulce, din conservă

200 g brânză telemea

100 g cașcaval ras

3 ouă

200 ml lapte

150 g iaurt

100 ml ulei

200 g făină

1 plic praf de copt

sare

piper

Mod de preparare

Bați ouăle într-un bol mare, adaugi laptele, iaurtul, uleiul și amesteci bine. Încorporezi brânza sfărâmată, cașcavalul și porumbul scurs.

Cerni făina cu praful de copt și o adaugi treptat în compoziție. Potrivești gustul de sare și piper. Torni amestecul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Coci în cuptorul preîncălzit 35–40 de minute, până devine aurie și trece testul scobitorii. Lași să se răcească ușor, apoi tai felii și servești.