Porumb copt cu brânză

porumb copt jpeg

Probabil ai gustat până acum porumbul simplu, copt pe grătar, doar cu puţină sare. Dar ce ai spune de un porumb copt cu brânză?

De ce ai nevoie pentru porumb copt cu brânză

50 g iaurt simplu

2 linguri smântână

2 linguri coriandru proaspăt

1 căţel de usturoi

½ linguriţă pudră de ardei iute

piper

4 linguri suc de lămâie

50 g brânză rasă

6 porumbi

Cum se prepară porumb copt cu brânză

Fierbi câteva minute porumbul în apă. Îl scoţi şi-l scurgi. Amesteci iaurtul cu smântâna, coriandru tocat, pudra de ardei iute, piperul, sucul de lămâie şi brânza. Pui câteva minute porumbul pe grătar, îl scoţi, îl înmoi în compoziţia de brânză şi-l pui din nou pe grătar, până se rumeneşte.

Sursa foto http://www.dishygoodness.com

http://www.dishygoodness.com