Porumb copt cu brânză

Probabil ai gustat până acum porumbul simplu, copt pe grătar, doar cu puţină sare. Dar ce ai spune de un porumb copt cu brânză?
De ce ai nevoie pentru porumb copt cu brânză
50 g iaurt simplu
2 linguri smântână
2 linguri coriandru proaspăt
1 căţel de usturoi
½ linguriţă pudră de ardei iute
piper
4 linguri suc de lămâie
50 g brânză rasă
6 porumbi
Cum se prepară porumb copt cu brânză
Fierbi câteva minute porumbul în apă. Îl scoţi şi-l scurgi. Amesteci iaurtul cu smântâna, coriandru tocat, pudra de ardei iute, piperul, sucul de lămâie şi brânza. Pui câteva minute porumbul pe grătar, îl scoţi, îl înmoi în compoziţia de brânză şi-l pui din nou pe grătar, până se rumeneşte.
Sursa foto http://www.dishygoodness.com