Pui crocant umplut cu caşcaval

pui umplut jpeg

O reţetă apetisantă, puiul crocant umplut cu caşcaval te va cuceri de la prima degustare.

Ingrediente

4 bucăţi piept de pui 50 g caşcaval ras sau mozzarella 50 g pesmet 30 g parmezan ras 3 linguri ulei 1 linguriţă usturoi, pisat 3 roşii, tăiate cubuleţe busuioc proaspăt tocat, după gust sare piper

Mod de preparare – Pui crocant umplu cu caşcaval

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Tai câte un buzunar în fiecare bucată de pui, pe lungime, pe care îl umpli cu 2 linguri de caşcaval. Ungi carnea pe ambele părţi cu 1 lingură de ulei. Într-un bol, amesteci pesmetul, parmezanul, 1 lingură de ulei, sare şi piper, după gust.

Treci bucăţile de pui prin această compoziţie, până când sunt bine acoperite. Transferi într-o tavă tapetată şi presari pesmetul rămas. Dai la cuptor 25-30 de minute. Amesteci roşiile cu busuioc, uleiul rămas, sare şi piper, după gust. Serveşti puiul cu garnitura de roşii.

Sursa https://www.pillsbury.com

https://www.pillsbury.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg