Pui crocant umplut cu caşcaval

O reţetă apetisantă, puiul crocant umplut cu caşcaval te va cuceri de la prima degustare.
Ingrediente
4 bucăţi piept de pui 50 g caşcaval ras sau mozzarella 50 g pesmet 30 g parmezan ras 3 linguri ulei 1 linguriţă usturoi, pisat 3 roşii, tăiate cubuleţe busuioc proaspăt tocat, după gust sare piper
Mod de preparare – Pui crocant umplu cu caşcaval
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Tai câte un buzunar în fiecare bucată de pui, pe lungime, pe care îl umpli cu 2 linguri de caşcaval. Ungi carnea pe ambele părţi cu 1 lingură de ulei. Într-un bol, amesteci pesmetul, parmezanul, 1 lingură de ulei, sare şi piper, după gust.
Treci bucăţile de pui prin această compoziţie, până când sunt bine acoperite. Transferi într-o tavă tapetată şi presari pesmetul rămas. Dai la cuptor 25-30 de minute. Amesteci roşiile cu busuioc, uleiul rămas, sare şi piper, după gust. Serveşti puiul cu garnitura de roşii.