Pui cu legume la cuptor - Reţetă rapidă
Iată un preparat sănătos şi savuros. Pieptul de pui este făcut la cuptor şi împrumută din aroma legumelor delicioase. În plus, mâncarea va fi gata în doar 15 minute.
Ingrediente
2 bucăţi piept de pui, tăiat cubuleţe 175 g ardei gras, tocat (de orice culoare) ½ ceapă, tocată 1 dovlecel, tocat 175 g broccoli, tăiat bucheţele 100 g roşii tăiate 2 linguri ulei ½ linguriţă sare ½ linguriţă piper negru măcinat 1 linguriţă amestec de condimente uscate (busuioc, oregano, rozmarin, cimbru) ¼ linguriţă boia, opţional
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul. Tai toate legumele în bucăţi cât mai mari. Separat, tai pieptul de pui în cuburi mari. Pui carnea şi legumele într-o tavă de copt. Adaugi uleiul, sarea şi piperul, amestecul de condimente şi boiaua. Amesteci ca să se combine aromele. Dai tava la cuptor 15 minute sau până când legumele sunt rumenite frumos, iar carnea de pui este pătrunsă. Le serveşti, dacă vrei, cu orez, paste sau o salată.
Sursa + foto: gimmedelicious.com
Piept de pui cu bacon şi brânză cheddar
Piept de pui cu bacon şi brânză cheddar