Roşii coapte cu brânză şi busuioc

rosii coapte jpeg

Când vrei să pregăteşti o masă uşoară, fără carne, roşiile coapte cu brânză şi busuioc sunt o alegere delicioasă.

Ingrediente 450 g roşii cherry, tăiate în jumătate 2-3 linguriţe usturoi, pisat 1 lingură ulei 30 g pesmet 2 linguri unt, topit 2 linguri busuioc proaspăt, tocat 50 g parmezan, ras sare piper

Într-o tavă sau vas termorezistent aşezi roşiile şi le amesteci cu usturoiul. Adaugi sare şi piper, după gust, apoi le stropeşti cu ulei. Dai la cuptorul încins aproximativ 10 minute, amestecând din când în când.

Amesteci pesmetul cu untul şi parmezanul. Presari compoziţia peste roşii şi mai dai la cuptor încă 1-2 minute. Serveşti cu busuioc.

Sursa http://12tomatoes.com

http://12tomatoes.com