Roşii coapte cu brânză şi busuioc

rosii coapte jpeg

Când vrei să pregăteşti o masă uşoară, fără carne, roşiile coapte cu brânză şi busuioc sunt o alegere delicioasă.

Ingrediente 450 g roşii cherry, tăiate în jumătate 2-3 linguriţe usturoi, pisat 1 lingură ulei 30 g pesmet 2 linguri unt, topit 2 linguri busuioc proaspăt, tocat 50 g parmezan, ras sare piper

Într-o tavă sau vas termorezistent aşezi roşiile şi le amesteci cu usturoiul. Adaugi sare şi piper, după gust, apoi le stropeşti cu ulei. Dai la cuptorul încins aproximativ 10 minute, amestecând din când în când.

Amesteci pesmetul cu untul şi parmezanul. Presari compoziţia peste roşii şi mai dai la cuptor încă 1-2 minute. Serveşti cu busuioc.

Sursa http://12tomatoes.com

http://12tomatoes.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg